Inbound Marketing

Inbound Marketing creëert doorlopend bereik bij uw eventuele klanten. Vroegtijdig – nog voordat uw vermoedelijke klanten überhaupt een aankooptraject overwegen. Uw online reputatie groeit, want u blijft inzichten geven over onderwerpen waarmee uw mogelijke klanten worstelen. Vakinhoudelijke inzichten, geen reclame praatjes.

Het zaadje is gepland. En dan gebeurt het.. Uw mogelijke klant wil meer weten over de oplossingen die er zijn. Hij gaat op zoek, zijn onderwerpen van interesse zijn doelgerichter. Uw bedrijf is de eerste die dat signaleert. Het contact met uw waarschijnlijke klant komt tot stand. “Goed dat ik u spreek, we zijn hier net mee bezig”.

Inbound Marketing laat uw bedrijf groeien. Punt.

Het traditionele marketing draaiboek loopt op tegen zijn einde. Maar de transitie naar Inbound Marketing is nieuw en niet eenvoudig. Wat heeft u nodig? De juiste kennis en tools. Bram: “Dit is wat ik doe, op basis van een intelligent software platform. Dit geeft overzicht op uw online publicaties, sociale media, email communicatie en de interacties met uw contacten. Samen stippelen we uw route uit en zorgen we dat het gebeurt”.

Meer over Inbound Marketing: neem contact op met Bram

 

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten